COPPERFIELD

“Zaterdag 11 januari 2020 staat Copperfield op de planken in Köln “

Na het laatste optreden in september is het een tijdje rustig gebleven ‘aan het front binnen Copperfield ‘ , tijd om de nieuwe bassist goed in te kunnen werken . 

Het eerste optreden in 2020 staat weer voor de deur en wel op zaterdag 11 januari a.s. in de Laukat Halle in Keulen . De band is gevraagd door een grote Keulse carnavalsvereniging om op die zaterdag van 14.30 u tot 18.30 u een onvervalste “golden oldies happening “ te verzorgen , waar Copperfield graag gevolg aan wil geven .


Tevens wenst  Copperfield hierbij alle fans/vrienden/bekenden een gezond en muzikaal 2020 toe !!!

                        ===================================================“ Het Emmaus-Perspectief verwelkomt nogmaals Copperfield zondag 29 september “

Hopelijk zit het weer nog eenmaal mee , als zondagmiddag Copperfield op de planken staat vanaf 14.00 u . Zoals gebruikelijk staan weer 4 sets gepland uit het aanstekelijke repertoire van de band . Peter Meijs is de nieuwe bassist in de band en heeft al eens als gastbassist in Copperfield meegespeeld . Voor hem is het nu ‘de echte vuurdoop ‘ , maar dat gaat zeker lukken , gezien eerdere ervaringen .

Van 14.00 u tot 18.00 u kunnen jullie weer genieten van ‘golden oldies ‘ zoals jullie gewend zijn van Copperfield .

Voor de volledigheid , Emmaus is gelegen aan de Naborghweg 1 in Swalmen .

                        ===================================================


“ Kermis Swalmen met de band Copperfield "

Zondag 22 september is Copperfield present tijdens de Swalmense kermis en wel in café Thijs en Wilma aan de Rijksweg Zuid . Vanaf 20.30 u brengt de band weer nostalgie op de planken , zoals U dat gewend bent van Copperfield . Op het programma staan weer 4 sets gepland dus dat betekent weer genieten van de muziek van weleer in ’n authentiek jasje .

Café Thijs&Wilma vinden jullie aan de Rijksweg Zuid 15 te Swalmen .

                        ===================================================


“ Copperfield zeer op dreef tijdens de 14e editie van het Int. USA CARS Treffen in Reuver “

3500 toeschouwers kwamen af om zo’n 550 USA Cars ( van vóór bouwjaar 1978 ) te bewonderen op zondag 1 september op het terrein van de Paardenvriend in Reuver . Op het podium vormde COPPERFIELD de hoofdact deze middag naast o.a. country-zanger Peter White die al voor de 14e keer te gast was. Op de dansvloer liet Double U uit Elsloo haar beste beentje zien in rock&roll én countrydans- demonstraties . 

Tijdens de 2e set rond 14 uur kon je over de koppen lopen , zo druk was het rond het podium en aangrenzende omgeving . De mensen van Cowanzo Licht en Geluid zorgden daarbij voor een perfect geluid , waardoor de geboden muziek geheel tot z’n  recht kwam . Organisator Gerrit Hillen was dan ook zeer in z’n nopjes met het hele gebeuren van deze veertiende editie .

Voor een impressie : zie de fotopagina op deze website.

                           ==================================================


“Zondag 1 september 2019 , Copperfield in Reuver bij het Int. USA Car Treffen “

Daags na het optreden in café Moustache op de Bovenstestraat in Echt  ( Besloten Feest ) , is COPPERFIELD zondag 1 september te bewonderen tijdens het Internationaal USA Car Treffen in Reuver . Naast zanger Douwe en country-zanger Peter White  is de band te gast op het grootste Oldtimer event in zijn soort in Europa . Organisator Gerrit Hillen heeft Copperfield gevraagd voor alweer de 14 e editie van deze happening op het Evenementen terrein De Paarden-vriend , Bergerhofweg 1 in Reuver .

D.J. Antonio bijt om 10.00 u de spits af, vervolgens komen allround-zanger Douwe en country-zanger Peter White op het podium . Om 12.00 u brengt Copperfield de eerste set met 50er en 60er jaren nummers .Tegen 14.00 u staat de 2e set gepland en de band sluit ook af vanaf 16.15 u tot 17.30 u met haar bekende repertoire .

                           ===================================================


“ Zondag 4 augustus 2019 , Emmaus-Perspectief met Copperfield  “

Ook in augustus verwelkomt het Emmaus-Perspectief de band Copperfield . Voor de 3e keer dit seizoen zal Copperfield de muzikale achtergrond vertolken tijdens een gezellige middag winkelen en vertoeven op de Genoenhof in Swalmen . Tussen 13.30 u en 17.30 u komen weer de bekende songs en instrumentals voorbij , zoals U gewend bent van deze band .

Dus zondag 4 augustus naar de binnenplaats van de Genoenhof , Naborghweg 1 te Swalmen .

                            ===================================================


 “ Swalmen , zondag 23 juni 2019 , Copperfield wederom op de Genoenhof  “

Voor de 2e maal in dit seizoen staat Copperfield op de planken bij het Emmaus-Perspectief in Swalmen . De opening dit jaar was nog ’n binnengebeuren , maar de weersvoorspellingen zijn nu zodanig dat jullie de band met z’n aanstekelijke muziek uit vervlogen jaren  weer in de buitenlucht kunnen aanschouwen . Vanaf 13.30 u tot ongeveer 17.30 u staan weer 4 sets gepland met na de 3e set een gastoptreden van de band rond de jonge gitarist Chris ( vast personeelslid bij Emmaus) . Deze jonge muzikanten brengen een achttal nummers op hun eigen enthousiaste wijze . Copperfield sluit de middag af met haar 4e set aansluitend .

Dus zondag 23 juni a.s. nostalgische muziek op de binnenplaats van de Genoenhof , Naborghweg 1 te Swalmen .

                              ==================================================


 “ 2e Pinksterdag : Copperfield wederom op het Munsterplein in Roermond “ 

Op maandag 10 juni a.s. verzorgt Copperfield weer een ‘kiosk-optreden ‘ in “hartje Roermond “ op het gezellige Munsterplein . Van 13.00 u tot ruim 16.00 u kunt U weer genieten van echte nostalgie , waargemaakt door de band Copperfield  .

                                ================================================== 


“Zondag 5 mei 2019 , Copperfield op de Genoenhof in Swalmen “

Ook dit jaar zal Copperfield weer een aantal malen te bewonderen zijn op de binnenplaats van het Emmaus-Perspectief in Swalmen .

De eerste keer is zondag 5mei vanaf 13.30 u . Het repertoire is weer opgefrist met een aantal songs én een paar stokoude instrumentals.

Voor liefhebbers van Emmaus én van echte nostalgische muziek , kom naar de Naborghweg 1 te Swalmen zondag 5 mei a.s. 

                                ==================================================

 “ Brunssum , 31 maart 2019 , Vrije Markt “

Voor de derde keer staat Copperfield gepland in de Hallen aan de Boschstraat 23 te Brunssum , zondag 31 maart . Tussen 11.00 u en 15.30 u zorgt de band weer voor de achtergrondmuziek in de pauzehal van de Vrije Markt aldaar . 

                                ==================================================    

 “Op zaterdag 26 januari valt Copperfield te bewonderen in Wierden “

De band is ingehuurd om een “knal-party “op te luisteren in Wierden , vlak bij Almelo . In paviljoen ’t Lageveld gaat Copperfield zorgen voor een avond sfeervolle maar vooral nostalgische muziek , waar al lange tijd reikhalzend naar wordt uitgekeken .

                                ==================================================

“ Vrije-Markt Brunssum “ vormt weer het podium voor Copperfield , zondag 13 januari 2019

Het 1e optreden in 2019 vindt wederom plaats in Brunssum , waar Copperfield in november al eerder de achtergrondmuziek verzorgde op de “Vrije-Markt “in de Hallen aan de Bosschstraat . De eerste set gaat van start rond 11.00 u .Tot ongeveer 15.30 u wordt de muziek verzorgd op de manier zoals men gewend is van Copperfield .

                                     ==================================================

 “ Copperfield in de Apollohal Melick , bij finish OBT-2018  “ , vrijdag 28 december 

Voor de 1e maal in Limburg  , wordt de jaarlijkse OBT voor ligfietsers - een tocht van 65 km - georganiseerd met start- en finishlocatie het LACO Sportcenter aan de Apollolaan in Melick ( voorheen de Apollohal) . Copperfield verwelkomt de deelnemers bij de finish tussen 16.00 u en 18.00 u met hun vertrouwde muziek uit het 50 ,60 , 70 en 80er jaren-repertoire .

                                ==================================================

 “Party  carnavalsvereniging D’n Uul Roermond “ , zaterdag 15 december

Zaterdag 15 december vindt een ( besloten ) party plaats zoals elk jaar voor carnavalsvereniging D’n Uul in Geweun Meneerkes . Copper-

field is gevraagd voor de muzikale omlijsting en gaat daar graag op in .

                                ==================================================

 “Copperfield op de ‘vrije-markt Brunssum ‘ zondag 25 november

Op zondag 25 november luistert Copperfield de “vrije-markt “ op in Brunssum . Vanaf 11.00 u tot ongeveer 15.30 u kunnen jullie tijdens het shoppen ook genieten van de nostalgische muziek op de achtergrond .

De “vrije-markt “ kun je vinden aan de Bosschstraat 23 in Brunssum .

                                ===================================================

Emmaus verwelkomt COPPERFIELD zondag 28 oktober

Na een zeer geslaagd optreden op het festival Back to the sixties in Cultureel Centrum De Brikke Oave in Brunssum heeft Copperfield een nieuwe setlist klaar staan met weer een paar nieuwe songs voor zondag 28 oktober a.s. 

Zoals haast vertrouwd kunnen jullie vanaf ongeveer 13.30 u de muziek meemaken / meebeleven / meezingen uit vervlogen tijden , maar voor de liefhebbers nog steeds zeer de moeite waard , zeker zoals vertolkt door Copperfield op dreef .

Emmaus-Perspectief vinden jullie aan de Naborghweg 1 in  Swalmen .

                                ===================================================

“Back to the sixties “ in Brunssum met superband COPPERFIELD 

Op de website www.backtothesixties-brunssum.nl  wordt Copperfield

zo aangeprezen door de organisatie bij de 20e editie van het festival

in de BRIKKE OAVE . Drie bands staan op het programma op zaterdag

20 oktober a.s. dat vanaf 20.00 u tot in de late uurtjes zal plaatsvinden .

PROMOTION  MEN en REMEMBER zorgen samen met COPPERFIELD

voor een avond nostalgie met de bekendste vocale en instrumentale

hits uit de zestiger jaren , elk op hun eigen manier vertolkt .

COPPERFIELD  is een “veel gevraagde band uit Midden Limburg , 

bestaande uit supermuzikanten “ , zo wordt de band aangeprezen in de

PR op die website voor deze ‘jubileum-uitvoering ‘. 

“Back to the sixties “ vindt zoals gezegd plaats op zaterdag 20 oktober

in de bovenzaal van de Brikke Oave , Lindeplein 7-8 te Brunssum , aan-

vang 20.00 u . De entree bedraagt € 9,50 en € 7,50 in de voorverkoop .

Er is royale parkeergelegenheid .

                                ===================================================

Zondag 30 september 2018 : “ Emmaus - Perspectief presenteert COPPERFIELD “

Na het gezellige optreden op de kermis in Swalmen in café Thijs en Wilma , met verschillende nieuwe nummers in het repertoire - zeer goed ontvangen door het publiek - vervolgt Copperfield z’n optredens met wederom Emmaus als podium . Vele vaste bezoekers op Hoeve Genoenhof in Swalmen zien er al naar uit en Copperfield gaat daar graag op in . Dus , zondagmiddag vanaf 13.30 u kunt U weer genieten van het vernieuwde repertoire van de band .

Emmaus , voor diegenen die het nog niet weten , vindt U op de Naborghweg 1 te Swalmen .

                                ===================================================

Kermis Swalmen met Copperfield

Na de kermis in Asenray en de kermis in Reuver , is Copperfield zondag 23 september 2018 op de kermis in Swalmen te bewonderen in café Thijs en Wilma . Vanaf 20.30 u gaat Copperfield “van start “ op de hun zo vertrouwde manier met in de setlist , weer een aantal nummers , die hier haar vuurdoop krijgt .

Café Thijs en Wilma ligt aan de Rijksweg Zuid 15 in Swalmen .

                                ========================================================================

Kermiszaterdag in Offenbeek :  “ COPPERFIELD ON STAGE “

Even week na het zeer geslaagde optreden bij Emmaus ( er moest iets rechtgezet worden na Asenray ! ) gezien de reacties vanuit het zeer enthousiaste publiek , kunnen jullie Copperfield weer bewonderen op het podium van De Paersstjtal in Reuver . Zaterdag 1 september , vanaf 20.30 u , dalen de hits uit vroeger tijden weer over Uw hoofden af en kan er ook weer gedanst worden ( als de ruimte dat toelaat ) natuurlijk tijdens een ouderwets avondje nostalgie .

De Paersstjtal vinden jullie aan de Keulseweg 103 in Reuver/Offenbeek . Entree natuurlijk gratis .

                                ========================================================================

Zondag 26 Augustus 2018 : COPPERFIELD  te gast bij Emmaus-Perspectief

Het geluid van met name de zang was niet zoals we gewend zijn in Asenray tijdens de kermis , overigens geheel buiten de schuld van de band . Zon-

dag 26 Augustus wordt dat gegarandeerd rechtgezet door Copperfield bij het optreden op de Hoeve Genoenhof . De mix is dan weer ‘in eigen hand ‘ en dat staat garant voor de goede , vertrouwde sound van de band . Vanaf ongeveer 13.30 u tot 17.00 u kunt U weer genieten van Copperfield op z’n best.

Emmaus vindt U op de Naborgweg 1 te Swalmen  .

                                =======================================================================

Kermiszondag in Asenray met Copperfield 

Voor het 2e jaar op rij , maakt Copperfield zondag 19 augustus a.s. haar opwachting op de kermis in Asenray . Op de Dorpsstraat staat het podium klaar voor de band , die vanaf 16.00 u tot 20.00 u weer present is om haar  vertrouwde repertoire ten gehore te brengen .

                                =======================================================================

Voor herhaling vatbaar : COPPERFIELD in hartje Roermond !!!

Zaterdag 14 juli 2018 was een zeer geslaagd debuut-optreden van Copperfield op het mooie kiosk op het Munsterplein in Roermond . Heerlijk weer , ’n schitterende ambiance , ’n overvolle terrasbezetting én een prima sound ! Voor het aanwezige publiek - de meeste bezoekers bleven tot het einde zitten - echte nostalgie van een hoog niveau door de herkenning van “hun repertoire “ , ieder kon er iets van z’n gading in terugvinden . Vijftiger jaren nummers , vooral sixties hits , maar ook zeer enthousiast ontvangen de blues-nummers , prachtig vertolkt door Bob Gabriel op leadgitaar . Er werd zelfs gedanst op het Munsterplein en bij vele nummers uit volle borst meegezongen . De sfeer was fantastisch , dat hebben de bandleden na afloop van héél veel mensen meegekregen . Gebruikelijk duren de kiosk-concerten tot 16.00 u .Copperfield stopte om twintig voor vijven , met als toegiften Mon Reve en The Last Time , wederom hartstochtelijk meegezongen door het enthousiaste publiek .

Voor een korte impressie : zie de fotobijlage onder Foto’s .

                                =======================================================================

Kiosk-concert COPPERFIELD op het Munsterplein in Roermond

Na het wederom succesvolle vervolgoptreden van de band bij de Emmaus-Stichting juni j.l. staat Copperfield gepland zaterdag 14 juli a.s. op het kiosk op het Munsterplein in Roermond . Vanaf 13.00 u tot ruim 16.00 u laat de band van zich horen met 3 royale sets in de kiosk-concerten reeks aldaar .

                                =======================================================================

Na succesvol optreden , geprolongeerd ! Copperfield wederom bij Emmaus .

Het 1e optreden bij het Emmaus-Perspectief op zondag 20 mei ( voor een impressie zie de Fotopagina ) krijgt een vervolg . Geholpen door het prima weertje , liet Copperfield - weer compleet - zich weer zien op de goed gevulde binnenplaats van Hoeve Genoenhof in Swalmen . Reden genoeg voor de eigenaar om de band nog eens terug te vragen en dat gaat gebeuren op zondag 17 juni a.s. Vanaf 13.30 u tot ongeveer 17.00 u is Copperfield wederom te gast bij het Emmaus-Perspectief aan de Naborgweg 1 te Swalmen .

                                ========================================================================